Galerie Bianca Landgraaf in Papagenohuis

Tentoonstelling van Galerie Bianca Landgraaf in het Papagenohuis

 

olieverf-en-acryl-op-linnen,-100x100cm-,-2018
olieverf en acryl op linnen, 100x100cm, 2018

 

Galerie Bianca Landgraaf toont in de theaterzaal en de tuin van het Papagenohuis werken van een aantal geselecteerde kunstenaars. Een deel van de opbrengst van deze verkooptentoonstelling zal gedoneerd worden aan de Stichting Papageno.

Op zondag kun je in het multifunctionele theater ’t zAaltje ook genieten van een concert of een voorstelling. Wekelijks zijn er uitvoeringen van Master-studenten van het Conservatorium van Amsterdam, maar ook de ambasadeurs de gebroeders Jussen hebben inmiddels een koffieconcert gegeven. Jongeren met autisme en vrijwilligers helpen mee bij de voorbereidingen en de organisatie. Alle informatie vind u in de agenda van het Papagenohuis.

Op de parterre ben je voor een lekkere lunch, koffie met verse appeltaart of een high tea van harte welkom in het Papageno Restaurant. Zorgmedewerkers, vrijwilligers en jongeren met autisme runnen alles samen. Om een idee te geven van het niveau: ook Paul Fagel komt elke week een dagje helpen. De gerechten worden vers én met smaak bereid. En bijna het hele jaar door hebben we groenten uit onze eigen moestuin.

Van dinsdag tot en met vrijdag is het Papageno Restaurant geopend van 10.00 tot 16.30 voor vers gebak, lunch of borrel. Op zondag is het Papageno Restaurant geopend voor en na het koffieconcert, er wordt dan een speciale koffieconcertlunch geserveerd voor 5 euro. Reserveren via

 

Galerie Bianca Landgraaf
t. +31 (0)627080353
e.

PAPAGENOHUIS
Naarderstraat 77, 1251 BG. LAREN

 

 

 

Scroll naar boven